Nordjyske Team Rynkeby er igen i sadlerne

Profilbillede
Astrid Bruun

Forrige lørdag satte Team Rynkeby-holdet fra lørdag sig igen på cyklerne, så de kan begynde der træning og komme i form til at kunne cykle Danmark rundt.

Corona Restriktionerne har nemlig ændret på Team Rynkebys planer. Normalt cykler holdet til Paris, men på grund af corona restriktionerne må de nøjes med at cykle Danmark rundt, de kommer dog også lige en tur ned igennem nordtyskland.

Man cykler dog ikke bare Danmark rundt uden at have trænet op til det, så det er det de er i gang med nu. Det blev til en 200 km tur til Kolding, som cyklisterne kunne nyde i fantastisk vejr. Om søndagen fortsatte de endda ned over de tyske grænser, så det var en længere cykeltur de var på. 

Formålet med de cykelture Team Rynkeby tager på er at indsamle penge til at bekæmpe kritiske børnesygdomme, som bl.a. børnecancer og andre sygdomme. Gennem årene har Team Rynkeby også samlet store mængder penge ind. 

Det er heller ikke kun i Danmark der bliver cyklet for Team Rynkeby. Team Rynkeby har nemlig hold på tværs af hele Europa, som cykler for det samme gode formål. De cykler også både nationale og internationale cykelture.

Kilde: Redaktionen