Nordjyllands Politi: Nyt fra Vodskov - tirsdag den 16. juni


Vodskov er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Brugstyveri af bil

Natten til tirsdag kl. 0305 blev der standset en bil på Uno-X stationen på Halsvej i Vodskov. I bilen var der fire unge mænd. Bilen var brugsstjålet med rette nøgle og føreren blev sigtet for brugstyveriet. Han blev ligeledes sigtet for kørsel uden førerret og så var han også i besiddelse af en ulovlig kniv. Kniven blev konfiskeret og den unge mand kan nu se frem til bøder for alle forholdene.

Indbrud i virksomhed

Tirsdag nat kl. 0313 blev der lavet indbrud i en virksomhed på Søagervej i Sdr. Onsild. Gerningsmanden havde skaffet sig adgang ved at knuse to vinduer i en dør i indgangspartiet til virksomheden. Efter at være kommet ind havde gerningsmanden været rundet i alle kontorene, men var tilsyneladende blevet overrasket af et eller andet da kosterne var efterladt på stedet. En patrulje sikrede DNA fra gerningsstedet.

Indbrud i villa

I perioden fra fredag kl. 1200 til mandag kl. 1205, blev der lavet indbrud i en villa på Bygaden i Aalborg. Der var brudt et stuevindue op, og gerningsmanden var kommet ind i villaen via vinduet. Hele villaen var gennemrodet, og der var blevet stjålet sølvtøj og dyre smykker. Der er endnu ikke helt præcist overblik over, hvad der er stjålet i villaen.

Kilde: Nordjyllands Politi