Behandlingscentret Hammer Bakker søger SSA til Individuel Bostøtte

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

”Vi sætter mennesket først - gennem handlekraft, partnerskaber, forenkling og dialog.”

Behandlingscentret Hammer Bakker er organiseret i Voksensocialafdelingens Center for Særlige Tilbud og Autisme. Organisationen indeholder fire forskellige tilbud. 

I Individuel Bostøtte støtter, guider og hjælper vi voksne mennesker, der i varierende grader har nedsat psykisk og fysisk funktionsevne, psykiatriske diagnoser og/eller svære psykosociale og følelsesmæssige problemstillinger; hvoraf flere har begået kriminalitet og eventuelt har en tilsynsdom. Flere har desuden et aktivt, eller latent, misbrug.

Vi tilbyder bostøtte til borgere i hele Aalborg Kommune. Desuden giver vi støtte til de borgere, der bor på botilbuddet Brinken, som består af 5 individuelle boliger, under §105, med støtte efter §83 og §85.

Det er et selvstændigt arbejde, med udkørsel til borgernes egne hjem, hvor vi med pædagogisk intervention og tålmodighed får kontakt til borgere, som ellers har rigtig svært ved at danne og fastholde relationer. Hos os, har de fleste borgere 2 primære kontaktpersoner tilkoblet for at sikre, at borgeren altid kan få tilbudt bostøtte, uanset om der er ferie eller mødeaktivitet. Af samme årsag benyttes ikke tilkaldevikarer, men dækkes ind i teamet. 

Der er brug for, at:

 • Du er uddannet Social- og Sundhedsassistent.
 • Du kan understøtte teamet i de sundhedsfaglige opgaver, herunder medicinhåndtering. 
 • Du tror på, at der bag enhver adfærd ligger en følelse, behov, ønske eller en årsag.
 • Du kan tænke nyt og være fleksibel. 
 • Dine handlinger tager afsæt i at skabe mest mulig værdi for de mennesker vi er her for, og at du fagligt kan begrunde, hvorfor du gør, som du gør.
 • Du kan rumme følelsesmæssige udsving og agere ensartet og roligt.
 • Du kan vurdere menneskers tilstand og træffe beslutninger ud fra faglighed i en given situation. 
 • Du er en aktiv medspiller og bidrager til en professionel arbejdskultur hvor sparring, samarbejde, ordentlighed er i højsædet.
 • Du har gode skrive og IT-kundskaber, da dokumentation er en naturlig del af hverdagen.
 • Du er anerkendende og empatisk i din tilgang til andre mennesker.
 • Du er mødestabil og kan agere i frihed under ansvar og tillid. 
 • Du har en god situationsfornemmelse, et godt overblik og kan planlægge din dag effektivt. 
 • Du kan tænke kreativt og bidrage til at tænke ud af boksen i en tid med forandringer.
 • Du kan agere selvstændigt, men også indgå i konstruktivt samarbejde med kollegaer til gavn for både opgaveløsningen og arbejdsmiljøet. 

Vi kan tilbyde:

 • Et arbejdsfællesskab med fokus på kerneopgaven.
 • God introduktion og mulighed for løbende opkvalificering. 
 • Fleksibilitet i forhold til arbejdstidsplan. 
 • Engagerede, erfarne og kompetente kollegaer.
 • Faglig udvikling, sparring og supervision.
 • En arbejdsplads, hvor vi prioriterer samarbejde og et godt psykisk arbejdsmiljø.

Vi søger medarbejder til en fast fuldtidsstilling. Arbejdsplanen er fleksibel og udarbejdes med fokus på borgerne, og deres vurderede behov, som førsteprioritet. Derfor vil timerne være placeret på forskellige tidspunkter af døgnet hele året. Aktuelt, er arbejdet planlagt i tidsrummet kl. 8-20 samt turnus med hver fjerde weekend, hvilket dog kan ændres i takt med opgaveløsningen. 

Det vil være muligt at tilgå lokalaftaler.

Vi ønsker kollegaer med gyldigt kørekort B til almindelig personbil. Derudover er det en praktisk fordel, hvis du kan benytte egen bil (høj kørselstakst). 

Vil du vide mere?
Ved spørgsmål kan du kontakte assisterende leder Tina Schougaard på tlf. 25 20 09 76  – læg besked for at blive ringet op.  

Arbejdsstedets adresse
Storemosevej 22A, 9310 Vodskov.    

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffeattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommunes Voksensocialafdeling
Vores DNA – en del af noget større
I Voksensocialafdelingen vil vi være pionerer i faglig særklasse. Vi sætter mennesket først, og sammen styrker vi den enkeltes potentiale. Det er denne spændende organisatoriske virkelighed, du får mulighed for at blive en del af.
Vi har en stærk kultur, der omfavner et lige så stærkt menneskesyn. Vi tror på, at alle mennesker er forskellige og derfor har unikke måder at være betydningsfulde på. Det gælder både de mennesker, vi er her for, og de mennesker vi er her sammen med. Som en del af forvaltningen Job og Velfærd har vi en hel central rolle i at sikre vækst, fælleskab og velfærd i Aalborg Kommune.
Læs mere om vores organisation, og hvad vi står på her:

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold. 

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger. 

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aalborg Kommune, Storemosevej 22A, 9310 Vodskov

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5990876

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet