Vodskov Open by Night blev som altid en stor succes

Profilbillede
Astrid Bruun

I torsdag i sidste uge blev der afholdt Vodskov Open by Night, og det var som altid en stor succes. Folk kom til byen i store mængder fra fjern og nær, og der var en gennemstrømmende fantastisk stemning i byen.

Efter man har måtte aflyse Vodskov Open by Night hele tre gange blev det endelig muligt, at holde denne traditionsrige aften igen. Man kunne også gøre det på næsten helt normal vis grundet at restriktionerne er blevet lempet og mange er blevet vaccineret.

Derudover var vejret også helt fantastisk. Der var altså med andre ord lagt op til en god Vodskov Open by Night, og det er der heller ikke nogen tvivl om, at det blev. Den blev ikke bare god, men faktisk helt fantastisk.

Det var meget tydeligt, at alle hyggede sig ned gennem gaderne, hvor alt fra helt unge til ældre gik rundt i grupper og nød den gode stemning. Butikkerne i byen havde en masse gode tilbud og alle spisestederne i byen inviterede folk indenfor til lækkert mad i hyggelige rammer.

Derudover var der en masse sjove aktiviteter og muligheder på aftenen. Der var en masse veteranbiler til steder, børnene kunne få ansigterne malet og der var flere forskellige konkurrencer.

Kilde: Redaktionen