Vikarer søges til døgnaflastningsinstitution for børn med autisme

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Nøddehuset i De Specialiserede Støtte- og Aflastningstilbud søger vikarer i varierende timetal

 

Nøddehuset er en døgnaflastningsinstitution, der har børn og unge med autismespektrumforstyrrelser i aflastning. Alle børn og unge bor hjemme, og kommer i Nøddehuset på forskellige tidspunkter og dage i løbet af året. Vi har i øjeblikket plads til 100 børn og unge i Vodskov. Der er i alt 17 børn og unge i aflastning pr. døgn fordelt på 2 sale. Der er ca. ansat 45 medarbejdere i Nøddehuset.

 

Arbejdstiderne kan være dag/aften/nat samt weekend og på søn- og helligdage. Man skal således have gjort sig overvejelser om at arbejde i skiftende vagter. Nøddehuset har åbent alle årets dage.

Vi søger også vikarer til et særligt tilrettelagt tilbud, hvor en 14-årig pige er i aflastning hver 2. uge. 

 

Du kommer til at arbejde med børn og unge, der har et stort behov for en struktureret og forudsigelig hverdag. Opgaven består blandt andet i at skabe hyggelige og hjemlige rammer for børn og unge, når de er i aflastning i Nøddehuset.

 

Viden og erfaring med mennesker med autismespektrumforstyrrelser er en fordel, men ikke et krav. 

 

Ansøgningsfrist d. 25.06.24.

 

Arbejdsstedets adresse

Bodil Hjorths Vej 9, 9310 Vodskov.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation. Der indhentes straffe- og børneattest inden endelig ansættelse.


Forud for ansættelse, indhenter vi reference.
Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold. 

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse  
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.    

Vores kommune – i rivende udvikling  
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

www.aalborg.dk, Bodil Hjorts Vej 9, 9310 Vodskov

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6066957

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet