Sparekassen Vendsyssel Fonde i Hals donerer til nyt bålhus

Profilbillede
Astrid Bruun

FDF’erne i Vester Hassing har nu fået glæde af et nyt multifunktionelt bålhus. Dette bålhus blev indviet tirsdag i sidste uge og er blevet en mulighed på grund af mange generøse donationer, bl.a. fra Sparekassen Vendsyssel Fonde i Hals.

Tirsdag i sidste uge blev FDF’s nye flotte og multifunktionelle bålhus indviet. Det ligger på Tårnvej 10 i Vester Hassing. FDF’erne har i flere år haft en drøm om at kunne bygge sådan et multi-bålhus, og det er nu blevet en mulighed.

Det blev til en mulighed på grund af en masse flotte donationer fra flere forskellige virksomheder. Alt i alt løb summen for at opføre bålhuset op i 360.000 kr, så det krævede også en vis mængde penge.

Det blev faktisk gjort muligt helt tilbage i 2019, hvor FDF’erne lykkes med at indsamle pengene fra bl.a. Nordea-Fonden, Sparekassen Vendsyssel Fonde i Ulsted og Halst, Lokale og Anlægsfonden, samt Rare-Wine. Den uventede coronapandemi har dog gjort, at projektet først er blevet færdigt nu.

Det er et utrolligt flot og stort bålhus, som har plads til hele 50 personer. Det er også et multifunktionelt bålhus, hvilket betyder, at det kan bruges til flere forskellige aktiviteter, som madlavning, ude-rum, naturformidling, undervisning, musik og meget mere.

Kilde: Redaktionen