Så er der sæsonstart i Vodskov Gymnastik

Foto: Redaktionen.
Profilbillede
Linnea Werge

Som de har gjort i mange år byder Vodskov Gymnastik nu inden for til ny opstart. Derfor kan alle der godt kan lide gymnastik altså se frem til en ny sjov gymnastik sæson.

Så er det blevet tid til ny sæsonstart i Vodskov Gymnastik, så det kan alle foreningens gamle og nye medlemmer se frem til. Vodskov Gymnastik åbner både hold for voksne og børn, og det plejer altid at være populært blandt borgerne.

De åbner op næsten præcis ligesom de plejer. De har dog fået et nyt børnehold, som er lavet til børn med specielle behov, samt et voksenhold, hvor der er mulighed for Crossdance. Voksenholdet er for alle der er over 16 år.

Mandag eftermiddag åbner der et zumbahold og der er mange flere på vej. Vodskov Gymnastik mangler stadig instruktører, men satser på at have fået styr på alle instruktører inden dørene blev helt åbnet op.

Derudover er man også meget optimistisk i forhold til antallet af medlemmer der tilmelder sig Vodskov Gymnastik. Forhåbentligt er der en masse glade mennesker der tilmelder sig, så der kan blive dyrket en masse gymnastik.

Tilmelding åbner d. 23. august og du kan tilmelde dig på www.vodskovgymnastik.dk.

Kilde: Redaktionen