Ny verdensmester fra Vodskov i Le Mans Racer

Profilbillede
Astrid Bruun

High Class Racing, som er et nordjysk motorsportsteam, har nu styr på alle der skal køre deres to LMP2-biler, som holder sender afsted til races ved det 24 timers lange racerløb i Le Mans.

Man har i lang tid vidst, at en af bilerne skulle reserveres til Kevin Magnussen og hans far Jan Magnussen. De to får dog nu selskab af nordjyske Anders Fjordback, som kommer fra High Class Racing. 

Derfor er racekørerne for den anden bil nu også på plads, og det ligger op til et vildt Le Mans for Danmark. Med en bil der har Jan Magnussen, Kevin Magnussen og Anders Fjordback, samt en anden der bærer på Marco Sørensen, Ricky Taylor og Dennis Andersen kan det godt blive et succesfuldt Le Mans.

Alt i alt er det et meget konkurrencedygtigt hold. Der er både erfarne, samt unge og talentfulde kører, så det kan kun blive stort. Marco Sørensen er 30-år gammel er har stor erfaring inden for Le Mans. Tilbage i 2015 var der tale om Formel 1, men siden da har han fokuseret på sportsvogne – og med stor succes. Han har bl.a. vundet store titler for Aston Martin Racing i både 2016 og 2020 sammen med landsmanden Nicki Thiim.

Kilde: Redaktionen