Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten 27. - 29. maj

Profilbillede
dato

<br>Læs om indbrud, butikstyveri og spritkørsel. Nordjyllands Politi udgiver på flere hverdage et uddrag fra døgnrapporterne.<br><br>​

Reaktionspatruljen på træningsdage

Fire dage er sat af til træning, når reaktionspatruljen fra Nordjyllands Politi skal holde øvelse. Der er tale om den 28. og 29. maj, samt den 4. og 5. juni. Her skal reaktionspatruljeberedskabet teste, træne og skærpe deres kompetencer. Læs mere her.

 

 

Stor beredskabsøvelse på Port of Aalborg

Nordjyllands Politi, Nordjyllands Beredskab, Beredskabsstyrelsen Nordjylland og Region Nordjylland holder en større fuldskalaøvelse, en såkaldt Øvelse Tordenskjold, tirsdag den 4. juni 2024. Øvelsen bliver afholdt på Port Of Aalborg, som er blandt Danmarks største erhvervshavne. Læs mere her.

Butikstyveri

Mandag morgen, 27. maj, blev en person sigtet for butikstyveri begået i et supermarked beliggende på Bispetorv i Hjørring. Der var stjålet forskellige varer: spiritusflasker, barberblade samt slik.

 

Indbrud

Mandag formiddag, 27. maj, blev der anmeldt et tilfælde af indbrud på en landejendom i Pandrup-området. En rude var knust indtil et bryggers; det var dog uklart, hvad der var taget. Indbruddet er formentlig mellem lørdag og mandag.

 

Indbrud i udhus

Fra et udhus i et sommerhus beliggende omkring Ålbæk er der i løbet af mandag eftermiddag, den 27. maj, stjålet diverse møbler samt en haveslange. Der er sikret spor på stedet af patruljen. 

 

Spirituskørsel

En bilist blev standset mandag aften, den 27. maj, og en test viste, at der var alkohol i blodet over det tilladte. Bilisten blev anholdt med henblik på at få taget en blodprøve, der skal påvise den endelige promille. Standsningen skete i det sydøstlige Aalborg.

 

Indbrud i kolonihavehus

Fra et kolonihavehus beliggende i Aalborg var der stjålet diverse inventer, blandt en spillekonsol. Man var kommet ind ved bryde en dør op med et koben, og man var gået ud samme sted. Anmelderen havde været bortrejst, så gerningspunktet er vanskeligt at fastslå.

 

Indbrud i udhus

Tirsdag nat, 28. maj, var indbrud i et udhus i tilknytning til et sommerhus omkring Ålbæk. En hængelås var blevet klippet over og fjernet – hvilke skabte adgang til udhuset, hvor der sås færden. Umiddelbart ikke overblik over eventuelle tyvekoster.

 

Indbrud i kælderrum

Fra et kælderrum er der mellem 27. og 28. maj blevet stjålet en havetraktor, m.m. Sporet sikret på stedet af patruljen. Man var kommet ind ved at klippe hængelås over. Indbruddet er sket på Hostrupvænget i Hobro.

 

Indbrud i villa

Fra en villa beliggende i Mariager by er der tirsdag 28. maj stjålet smykker samt parfume.
Man er kommet ind ved hjælp af rudeknusning i en kælderdør. Der sås færden i hele huset, og patruljen sikrede spor på stedet.

 

Indbrud i garage

Fra en garage beliggende i Vodskov er der tirsdag 28. maj stjålet diverse værktøj samt en motorcykel.

Man er kommet ind ved at afliste et vindue, hvor der sås opbrudsmærker, og udgang var via porten til garagen. Spor søgt sikret på stedet af patruljen.

 

Indbrud i villa

Tirsdag 28. maj var indbrud i en villa i Mariager, hvor man er kommet ind via et vindue.

Der var færden i et køkken-alrum, men

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi