Jurist til Udbud og Entreprise søges (barselsvikar)

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

En af Danmarks største forsyningsvirksomheder søger 1-2 jurister til teamet Udbud og Entreprise i barselsvikariater. 

Er du jurist eller erhvervsjurist - eller er ved at afslutte din jura- eller erhvervsjurauddannelse -så er det måske lige dig, vi søger!Jobbet


Du bliver en del af teamet Udbud og Entreprise, som består af 7 juridiske medarbejdere.

Du kommer navnlig til at arbejde med udbud og kontrakter, og skal operere inden for forsyningsvirksomhedsdirektivet, udbudsloven og tilbudsloven. Hertil kommer de databeskyttelsesretlige regler, idet vi også arbejder med IT-kontrakter.


Om dig


Vi forventer, at du er uddannet som jurist eller erhvervsjurist - eller er ved at færdiggøre din uddannelse. Det er ikke et krav, at du har erfaring med udbudsretten, men du skal have mod på og lyst til at lære de udbudsretlige regler at kende i praksis. Det er en fordel, hvis du har erfaring med kontrakter og/eller GDPR.

Der er en høj grad af sparring og fælles opgavevaretagelse på tværs af afdelingen Udbud og Strategisk Indkøb, så du skal have lyst til at samarbejde med andre kompetente medarbejdere.

Arbejdsstedet er Nefovej 50, 9310 Vodskov. Der vil af og til være møder på andre lokationer i Aalborg-området, så det er et krav, at du har kørekort til personbil (B).


Sådan er vi


Teamet Udbud og Entreprise er en del af afdelingen Udbud og Strategisk Indkøb, som består af 14 kompetente medarbejdere, som alle sørger for, at indkøbene til en af Danmarks største forsyningsvirksomheder foregår på markedsvilkår, og overholder alle de regler der er til offentlige indkøb. Dertil har Aalborg Forsyning et stort fokus på bæredygtighed og CSR - også i indkøbene.

I afdelingen Udbud og Entreprise er der i høj grad en god humor og en uformel omgangstone, så hvis du lægger vægt på, at man også skal have det sjovt, når man går på arbejde, så er det måske hos os, at du skal fortsætte din juridiske karriere.


Løn og ansættelsesforhold


Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Vi tilbyder fleksible arbejdstider, mulighed for efteruddannelse, fitnessfaciliteter og kantineordning.

Aalborg Forsyning opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Koncernsproget er dansk.

Vi forventer at holde samtaler i uge 50 og 51, og startdato er den 15. januar 2024 eller snarest derefter.

Der er tale om 1-2 barselsvikariater til afløsning af faste medarbejdere, som går på barsel i henholdsvis januar og marts 2024. Viser det sig at være det rette match, vil der eventuelt være mulighed for fastansættelse efter udløb af vikariatet, men vi kan ikke på nuværende tidspunkt garantere det.


Interesseret?


Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte teamleder Marco Kire på +45 25 19 94 14.


Aalborg Forsyning
Aalborg Forsyning er midt i en ambitiøs udvikling hen imod en mere grøn forsyning. Med mere end 500 medarbejdere forsyner vi vores kunder med varme, gas, køling og rent vand. Og vi håndterer regnvand, spildevand, genbrug og sortering med fokus på at opnå mere bæredygtighed – også på den lange bane. Med afsæt i vores fælles værdier – tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling – arbejder vi hver dag på at skabe attraktive arbejdspladser med høj trivsel og produktivitet. Vi indgår i både offentlige og private partnerskaber, hvor innovation, udvikling og test er i fokus. Aalborg Forsyning er derfor også partner i Green Hub Denmark med ambitionen om at være med helt fremme, når fremtidens grønne løsninger skal testes. Vi er organiseret i tre direktørområder for innovation, teknik og økonomi, samt Aalborg Renovation og er en del af Aalborg Kommune. Vores mission er at skabe tryghed og bæredygtighed – også for kommende generationer.


Fakta om Aalborg Forsyning

  • 500 medarbejdere
  • 65.000 kunder
  • Mission: Vi skaber tryghed og bæredygtighed - også for kommende generationer
  • 5 værdier: Tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling

Læs mere om vores arbejdsplads

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aalborg Forsyning, Nefovej 50, 9310 Vodskov

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948638

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet