Gruppe med soundboks nægtede at skrue ned

Foto: Colourbox.
Profilbillede
Ditte Skjelmose

”Musikken fra deres soundboks meget høj. Og de nægter at skrue ned.”

Sådan lød anmeldelsen natten til fredag den 23. juli, da en gruppe festende mennesker i Vodskov spillede højlydt musik ved midnatstid – desværre til gene for naboerne. En ledig beredskabspatrulje i nærheden kørte til stedet, da gruppen havde nægtet at skrue ned efter anmodning fra naboerne.

Betjentene traf festens personer på stedet. Efter en fornuftig dialog og dertilhørende formaning om, at man skal huske at udvise hensyn til naboerne, skruede betjentene ned for musikken. Ej videre i sagen.

Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent

Det er forståeligt, at du fester. Det skal der også være plads til. Men husk at vise hensyn – både derhjemme og på offentlige arealer. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent.

 Er du selv udsat for musik til gene?

Før du ringer til politiet, så spørg festens personer, om de ikke nok vil skrue ned for musikken. En venlig henvendelse virker ofte, da de fleste sjældent er ude på at genere deres naboer.

Men virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på tlf. 114. Servicecenteret er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.

Kilde: Nordjyllands Politi