Ferieafløsere søges til Gennem Bakkerne 23 i Vodskov, Center for særlige tilbud & autisme

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

I Job & Velfærd har vi følgende mission "Vi sætter mennesket først, og sammen styrker vi den enkeltes potentiale og trivsel". Og vi gør det sammen med frivillige, med virksomheder, organisationer, pårørende og sammen med de mennesker, vi er her for. Mennesker, som på den ene eller anden måde har brug for vores støtte og omsorg i hverdagen. Sammen arbejder vi hver dag på at skabe livskvalitet og velfærd.

Botilbuddet Gennem Bakkerne søger social- og sundhedsassistenter eller medarbejdere med relevant sundhedsfaglig uddannelse. Du kan forvente at skulle arbejde dag, aften og weekendarbejde gennemsnitlig hver anden uge samt helligdage. Gennem Bakkerne er et døgndækket tilbud, som fysisk er placeret på adressen Gennem Bakkerne 23, 9310 Vodskov. Tilbuddet er opdelt i 2 afdelinger: Gennem Bakkerne A, hvor der bor 20 borgere fordelt på 5 grupper, og Gennem Bakkerne B, som er et enkeltmandstilbud til 12 borgere.

Lidt om stillingen og din nye arbejdsplads
Gennem Bakkerne er et botilbud til voksne med diagnoser indenfor Autisme spektrum forstyrrelse, ADHD, mental retardering samt øvrige psykiatriske lidelser. Borgeren har alle en kognitiv udviklingsalder fra 9 mdr. til 5-7 år. Der er en enkelt borger, der anvender kørestol, øvrige er fysisk mobile. Borgeren har diverse kommunikative udfordringer, og der anvendes derfor flere forskellige kommunikationsformer, for at møde borgeren på netop deres kommunikative niveau. Dette kan være verbalt, nonverbalt og/eller visuelt.

Dette stiller krav til medarbejderen i forhold til de specialpædagogiske opgaver, der i dagligdagen skal varetages, hvor handlekraft, ansvarlighed, etik og empati altid skal være i højsædet.
Der kan forventes alene-arbejde i dele af indsatsen, og det stiller særlige krav til den enkelte medarbejder om at være ansvarlig og psykisk robust.

Der er fysiske plejeopgaver i form at bleskift, støtte til bad, guidning til at tage tøj på, samt praktiske opgaver i form af madlavning og lettere rengørings opgaver. 

Vi kan tilbyde:

  • En spændende arbejdsplads, hvor du har stor frihed under ansvar sammen med andre kompetente medarbejdere.
  • En arbejdsplads, der stiller faglige krav til medarbejderne, og hvor der samtidig er stort fokus på trivsel og arbejdsmiljø.
  • Oplæring i form af følgevagter
  • kollegial sparring.

Dine primære opgaver vil være:

  • At arbejde loyalt efter de retningslinjer, procedurer og aftaler der er lavet omkring den enkelte borger.
  • At deltage i alt arbejde vedr. borgerens dagligdag, dermed også dokumentation, administration og praktisk arbejde.
  • At gøre det bedst mulige for de mennesker tilbuddet er sat i verden for, så de trives bedst muligt.

Vi forventer at du:

  • Er villigt til at lære og arbejde ud fra de faglige metoder der anvendes i mødet med borgerne. 
  • Kan agere fagligt, professionelt og etisk forsvarligt i et miljø med mennesker, der har særlige behov.
  • Kan samarbejde med borgere, hvor også psykiatriske overbygninger er med til at danne rammen for det hele menneske.
  • Har gjort op med dig selv, at det at arbejde i et døgntilbud betyder, at du skal kunne arbejde på alle tider af døgnet, i weekender og på helligdage.
  • Kan tage vagter hen over sommeren. 

Personlige kompetencer:

  • Kan tilsidesætte dine egne behov, når du er på arbejde med borgerne og dermed udelukkende har fokus på kerneopgaven.
  • Har gennemtænkt, at du søger arbejde i en organisation, hvor Aalborg Kommunes værdier: Nærvær, Ansvarlighed og Respekt, samt visionen om en handlekraftig organisation med værdier som samskabelse, velfærdsinnovation og rehabilitering forventes at kunne ses i din daglige indsats i arbejdet med kerneopgaven og i samværet med de mennesker, vi er her for.

Arbejdsstedets adresse
Gennem Bakkerne 23, 9310 Vodskov.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte assisterende ledere Birgitte Overgaard på mail: overgaard@aalborg.dk eller Birgitte D. Bendtsen på mail : bdub-jv@aalborg.dk eller leder Jytte Olesen: Mail: ojy-jv@aalborg.dk .
 
Vi afholder ansættelsessamtaler løbende og ansætter til variabelt timeantal pr uge. 

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffeattest og der tages reference.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommunes Voksensocialafdeling
Vores DNA – en del af noget større
I Voksensocialafdelingen vil vi være pionerer i faglig særklasse. Vi sætter mennesket først, og sammen styrker vi den enkeltes potentiale. Det er denne spændende organisatoriske virkelighed, du får mulighed for at blive en del af.
Vi har en stærk kultur, der omfavner et lige så stærkt menneskesyn. Vi tror på, at alle mennesker er forskellige og derfor har unikke måder at være betydningsfulde på. Det gælder både de mennesker, vi er her for, og de mennesker vi er her sammen med. Som en del af forvaltningen Job og Velfærd har vi en hel central rolle i at sikre vækst, fælleskab og velfærd i Aalborg Kommune.
Læs mere om vores organisation, og hvad vi står på her:

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold. 

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger. 

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: deltid (2-36 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

www.aalborg.dk, Gennem Bakkerne 23 A-B, 9310 Vodskov

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6013852

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet