Botilbud Øst søger Omsorgs- og pædagogmedhjælpere som sommerferiemedarbejdere

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til et sommerferiejob, som er meningsfuldt og som kan være med til at udvikle dig, så skal du kigge her: Vi søger nemlig omsorgs- og pædagogmedhjælpere til dækning hen over sommeren 2024. 

Botilbud Øst består af 3 botilbud; 

 • Langbrokrovej i Vodskov, hvor der bor 12 voksne mennesker 
 • Kastanieparken i Gandrup, hvor der bor 10 voksne mennesker 
 • Botilbuddet Vester Hassing, hvor der bor 30 voksne mennesker

Fælles for alle 3 tilbud er, at de mennesker der bor der alle har en varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Det betyder at de har brug for støtte og hjælp i forhold til såvel den personlige pleje samt dagens praktiske gøremål. 

Du skal, som vores nye kollega, være med til at sikre, at alle oplever at være betydningsfulde i deres eget og andres liv. I dagligdagen arbejder vi med at understøtte borgernes selvstændighed og selvbestemmelse. 

Vi forventer at du: 

 • Er mødestabil
 • Altid kommunikerer på en konstruktiv måde, der viser, at du har tillid og tiltro til andre.
 • Er god til at indgå i relation med mange forskellige mennesker. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra social/handicapområdet, men det er ikke et krav.
 • Kan arbejde hen over sommeren, når kollegerne holder ferie. Du må forvente både dag- og aftenarbejde og evt. nattearbejde.

Hos os vil du opleve: 

 • Botilbud med stort fokus på at se den enkeltes initiativ og gnist som udtryk for, hvad man kan bringe i spil til glæde for sig selv og andre
 • Hjælpsomhed og godt kollegialt samspil på tværs af fagligheder
 • Du vil blive introduceret grundigt til jobbet gennem kollegial oplæring og e-learning.
 • Mulighed for ansættelse som fast vikar udover sommerferieperioden.

Timetal og opstartsdato er efter aftale. 

Ansøgningsfrist: søndag den 7. april 2024

Vil du vide mere: 

Du er velkommen til at kontakte assisterende leder Rikke Cassøe Jørgensen på telefon 2520 0228 eller assisterende leder Sussi Jakobsen på telefon 2520 7146. Vi træffes alle hverdage mellem 8.30 og 15.00. Rikke træffes dog ikke fra 8.3 – 15.3.2024.  

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem KL, og de forhandlingsberettige organisationer. 

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffeattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommunes Voksensocialafdeling
Vores DNA – en del af noget større
I Voksensocialafdelingen vil vi være pionerer i faglig særklasse. Vi sætter mennesket først, og sammen styrker vi den enkeltes potentiale. Det er denne spændende organisatoriske virkelighed, du får mulighed for at blive en del af.
Vi har en stærk kultur, der omfavner et lige så stærkt menneskesyn. Vi tror på, at alle mennesker er forskellige og derfor har unikke måder at være betydningsfulde på. Det gælder både de mennesker, vi er her for, og de mennesker vi er her sammen med. Som en del af forvaltningen Job og Velfærd har vi en hel central rolle i at sikre vækst, fælleskab og velfærd i Aalborg Kommune.
Læs mere om vores organisation, og hvad vi står på her:

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold. 

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger. 

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

www.aalborg.dk, Nåleøjet 70, 9310 Vodskov

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6000994

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet