Boligudlejningsejendom i Nørresundby skifter hænder efter 100 år i samme familie

Et søskendepar har ejendom på Østergade 72 i Nørresundby efter 100 år i familien.
dato

Efter at have tilhørt samme familie i 100 år er en historisk boligudlejningsejendom på Østergade 72 i Nørresundby netop solgt. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af den spændende boligudlejningsejendom på vegne af et søskendepar, hvis oldeforældre købte ejendommen i 1924. Foruden en attraktiv placering i Nørresundby har ejendommen et stort udviklingspotentiale.

Den prægtige ejendom på Østergade 72 er opført i 1919, og har gennem et århundrede tilhørt samme familie. Men efter at have overtaget i 2018 har den nye generation vurderet, at tiden er inde til at indlede et nyt kapitel for familiearven. Sælger, Tina Maahn Hjorth Jensen, fortæller:

”Mine oldeforældre købte ejendommen tilbage i 1924, og den er siden gået i arv gennem generationer, hvilket betyder, at vi i familien har fyldt murstenene med mange gode minder. Det har derfor været en nostalgisk beslutning at sælge, men da både min bror og jeg har fuldtidsarbejde og familie, har vi valgt at lade nye kræfter træde til. Vi har haft en god mavefornemmelse i forhold til at sælge, og vil gerne takke EDC Erhverv Poul Erik Bech for en tryg og effektiv salgsproces.”

Velholdt med potentiale
På trods af ejendommens datering er den velholdt og fremstår præsentabel både udvendigt og indvendigt. Michael Stilling, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg, har formidlet salget af ejendommen. Han siger:  

”Ejendommens tre etager har et samlet areal på 368 m2, der fordeler sig på fem lejligheder i størrelsen 49-126 m2, hvoraf de to største lejemål fortsat mangler lejere, da de kræver istandsættelse. Det er også købers plan, og en renovering giver naturligvis mulighed for at genudleje lejlighederne til en højere husleje end tidligere, hvilket gør det til en attraktiv investeringscase.”

”Ejendommen har et grundareal på 652 m2, der rummer både parkeringspladser og en fælles have. Den er beliggende i et attraktivt område, centralt i Nørresundby, med livlig bystemning, og let adgang til indkøb og butikker. Samtidig er Limfjordsbroen mindre end 600 meter væk, og med gode busforbindelser er du tæt på hele Aalborg og resten af Nordjylland. Vi ønsker sælgerne og den nye køber tillykke med handlen.”

Kilde: Redaktionen
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.