Assisterende leder til Løvdal i Bo- og Støttecenter Aalborg

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

- med fokus på trivsel og samarbejde

Hos os har vi fagligt dygtige og reflekterende medarbejdere, som hver dag arbejder med at løse kerneopgaven, og som har brug for dig, hvis du kan udfordre og skabe retning for dette. Du skal sammen med dine to nærmeste kollegaer være igangsættende, handlekraftig og rammesættende for at skabe de bedste betingelser for, at vi sammen kan lykkes med kerneopgaven, samt fortsætte udviklingen af en attraktiv arbejdsplads med fokus på trivsel og høj faglighed.

Vi står på mål for hinanden, og for den forskel vi gør, for de mennesker vi er her for. Derfor søger vi pr. 1. februar 2024 en assisterende leder.

Bo & Støttecenter er en del af voksensocialafdelingen i Aalborg Kommune.

Vores fælles kerneopgave er: Vi sætter mennesket først, og sammen styrker vi den enkeltes potentiale og trivsel.  

Dit ledelsesfelt og dine opgaver
Bo & Støttecenteret er en del af Center for Særlige Tilbud og Autisme.

Løvdal, der ligger i skønne Hammer Bakker i Vodskov, er et botilbud til 30 voksne mennesker med varierende grader af psykisk og fysisk funktionsevne. Tilbuddet er et §105 og giver socialpædagogisk støtte efter Servicelovens § 85. Alle, som bor på Løvdal, har behov for at være i et særligt tilrettelagt - og for flere - skærmet pædagogisk miljø.

Vi arbejder ud fra et Fælles Fagligt Ståsted med fokus på kerneopgaven, hvor vi arbejder med menneskets trivsel, tryghed og udvikling. Vi har samtidig fokus på at udfordre og forandre en problemskabende adfærd/udtryksmåde hos de mennesker, vi er her for. Flere af de mennesker, som vi er med til at støtte, udvikle og give omsorg til, har også psykiske og sociale udfordringer. Frontpersonalet skal således have mentalt overskud til, at de mennesker, som bor på Løvdal, udtrykker deres dybere problemer og erfaringer på en måde, så vi indimellem oplever selvskadende adfærd, udadreagerende adfærd, apati og tilknytningsforstyrrelser. Medarbejderne skal kunne håndtere dette i en dagligdag hvor der også er mange praktisk huslige opgaver, medicinhåndtering og dokumentation på de sundhedsfaglige opgaver og de socialpædagogiske mål.

Som assisterende leder vil dine primære ledelsesmæssige opgaver skulle udføres i samarbejde med en leder og to assisterende ledere. Du vil være nærmeste personaleleder med tjeneste på Løvdal, og derfor vil en af dine allervigtigste funktioner være fokus og handling på arbejdsfællesskaber. Du bliver også en del af et dynamisk lederteam, som er i gang med en proces med at retænke og omstrukturere opgavefordelingen i deres team. Det kan se ud på mange måder og vi glæder os til at høre mere om din refleksion i din ansøgning.

Hvem er du?
Som menneske er du en teamplayer. Du trives bedst med en hverdag, der er omskiftelig og med mangeartede opgaver, der den ene dag handler om strategier, der skal ud at leve, og den næste dag handler om meget konkrete og dagligdags opgaver, herunder håndhævning af gældende politikker, rammer og faglig retning. 

Du er handlekraftig og tydelig i din rammesætning med fokusering på kerneopgaven.

Når du søger stillingen
Vi vil rigtig gerne, at du fortæller, hvordan din erfaring med eller holdning til ledelse kan bidrage til at løse kerneopgaven i jobbet, og at du via eksempler reflekterer over din egen praksis. Forhold dig til, hvordan din lederprofil både kan passe til og udvikle kulturen hos os – og hvordan trivsel ser ud fra dit perspektiv.

Vi vil også gerne høre, hvordan vi får den bedste kollega/assisterende leder ud af dig? Hvad motiverer dig, og hvordan arbejder du bedst?

Arbejdsstedets adresse
Bodil Hjorths Vej 10, 9310 Vodskov.

Vil du vide mere? 
Du er velkommen til at kontakte Lotte Juul på tlf. 31 99 06 25 den 23. november kl. 14-15 eller den 01.december kl. 12-13, hvis du ønsker at vide mere om stillingen.

Sådan forløber processen
Ansøgningsfristen er den 10. december 2023.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt den 15.december 2023.

Løn og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Forud for endelig ansættelse skal der indhentes referencer.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommunes Voksensocialafdeling
Vores DNA – en del af noget større
I Voksensocialafdelingen vil vi være pionerer i faglig særklasse. Vi sætter mennesket først, og sammen styrker vi den enkeltes potentiale. Det er denne spændende organisatoriske virkelighed, du får mulighed for at blive en del af.
Vi har en stærk kultur, der omfavner et lige så stærkt menneskesyn. Vi tror på, at alle mennesker er forskellige og derfor har unikke måder at være betydningsfulde på. Det gælder både de mennesker, vi er her for, og de mennesker vi er her sammen med. Som en del af forvaltningen Job og Velfærd har vi en hel central rolle i at sikre vækst, fælleskab og velfærd i Aalborg Kommune.
Læs mere om vores organisation, og hvad vi står på her:

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold. 

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger. 

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aalborg Kommune, Bodil Hjorths Vej 12A, 9310 Vodskov

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5945488

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet